Ga met ons mee edelstenen inkopen

Afgelopen dinsdag was het weer zover! Vin, Millie en ik gingen samen op inkoop. We hadden een grote shop update gepland op woensdagavond en ik zag dat deze leverancier een aantal nieuwe stukken binnen had en die wilde ik graag inkopen.

Met dat idee gingen we die kant op 😊 Het was echt een heerlijk zonnige dag en we hadden er enorm veel zin in. Deze leverancier heeft op een manier altijd een speciaal plekje in mijn hart.

Ik kom hier echt vanaf het begin begin en zij hebben mij zien groeien, maar ik hen ook. Ze zijn namelijk kort geleden verhuisd naar een nieuw pand en zijn zo gegroeid, wauw!

Dit was dan ook de eerste keer dat we naar deze leverancier gingen in het nieuwe pand. An dit did not disappoint!! Wow! ZO ontzettend mooi stond alles uitgestald met echt prachtige verlichting.

Millie (onze hond) kreeg een waterbak met water en was overal lekker aan het rondsnuffelen, dus Vin en ik konden vrij onze gang gaan.

Prachtige Water Agaat ingekocht

Allereerst zagen we echt prachtige Water Agaat. Ohhhh!! Ze hadden net een nieuwe zending binnen en we hadden echt ruim de keuze. We gingen alle stukken checken op water en hebben echt waanzinnig mooie Water Agaat meegenomen met water.

Het bijzondere aan Water Agaat is dat er maar enkele stuks per jaar worden gevonden. Het is Agaat waar water en lucht in kan zitten. Het bijzondere hieraan is, dat dit water van miljoenen jaren geleden kan zijn. Kun je het je voorstellen?! Wauw.

Wanneer je deze stukken boven een zaklamp houdt kun je daarnaast ook prachtige tekeningen zien én eventueel het water en luchtbellen. Echt prachtige, zeldzame stukken! We waren dus ook enorm enthousiast toen we die meteen zagen.

Voorbereiding

Voordat ik op inkoop ga, vraag ik vaak aan mijn klanten of ze nog opzoek zijn naar een aantal specifieke stukken. Ik hou hier een lijstje van bij en altijd wanneer ik op inkoop ga, ga ik dan kijken.

Elke leverancier heeft namelijk specifieke dingen waar hij of zij goed in is. Een aantal items die op het lijstje stonden voor klanten waren:

edelstenen own your flow

 En ik wist, dat heeft deze leverancier! Dus we gingen ons lijstje af en op zoek naar deze beauties. Uiteindelijk hebben we ze allemaal gevonden, zo leuk!!

Pinguïn Agaat

Een ander bijzonder stuk wat we tegenkwamen was een Pinguïn Agaat punt met een prachtige Kwartsgeode. Agaat punten zie je vaker, maar een Pinguïn Agaat, wow!

Stiekem twijfelden we om dit prachtige stuk zelf te houden. We hebben toch eerst besloten deze online te zetten in de webshop, maar oh my!!

Pinguïn Agaat is een aardende en kalmerende edelsteen. Ik vind het zelf altijd een prachtige vorm van Agaat die symbool staat voor yin/yang.

Het zwarte gedeelte staat in verbinding met yin en het witte staat in verbinding met yang. De energie van harmonie.

Een supermooie steen die ondersteunend kan zijn in het brengen van balans tussen het goddelijke mannelijke en vrouwelijke, maar ook tussen het aardse en spirituele. Balans.

 

pinguin agaat

Verder hebben we ons heerlijk laten leiden door ons gevoel. Lekker rondlopen en voelen wat je aantrekt. Dat is echt mijn manier hoe ik inkopen doe. Ik laat de edelstenen tot me spreken, me roepen.

Ik stel me echt open voor de roep en volg dat gevoel ook. Met de intentie om zo mee te nemen wat uiteindelijk dan via mij haar weg mag vinden.

Inkoopvlog

Tijdens deze inkoopdag hebben we ook alles gefilmd en daar een mooie video van gemaakt. Deze video kun je hier bekijken.

vlog inkoop own your flow

Mocht je vragen hebben of iets willen delen, stuur vooral een berichtje 😊

De nieuwe edelstenen shop je hier en tot snel!!

Liefs,

Jantine

Misschien is dit wat voor je