Welkom bij Own Your Flow!

Mijn naam is Jantine. Met veel liefde ben ik in 2019 Own Your Flow begonnen. Het begon als een speels idee en is inmiddels uitgegroeid naar een prachtig bedrijf dat ik samen met mijn vriend Vincent run.

Het samen runnen van Own Your Flow voelt als een hele fijne combinatie waarin we beide doen waar we goed in zijn en echt leuk vinden. Echt als een team 😊

Mijn allereerste edelsteen kreeg ik toen ik 16 was en dit vond ik zo speciaal. Het was een Citrien kettinghanger die speciaal voor mij was ingevoeld. Dit was het begin van mijn edelstenenliefde!

Ik heb vooral een speciale voorliefde voor bijzondere mineralen en kan daar enorm van genieten. Intuïtief voel ik de energie van de edelstenen. Dit is iets wat heel natuurlijk voor mij gaat. Ze voelen voor mij echt als geschenken vanuit moeder aarde met als intentie om ons te helpen herinneren.

Met veel liefde kiezen we samen alle stukken uit en deze webshop is dan ook een soort verzameling van al het moois wat wij onderweg tegenkomen.

Naast het runnen van de edelstenen webshop, geef ik ook yogalessen. Net als edelstenen, kwam yoga ook rond mijn tienerjaren in mijn leven en is altijd een soort anker geweest. In fases van meer en dan weer minder yoga, is het tegenwoordig een groot onderdeel van mijn leven. Yoga helpt me om in de verzachting in mijn lijf te blijven en vooral in het moment.

Mocht je vragen hebben of iets willen delen, dan mag je altijd een bericht sturen op social media of mailen naar info@ownyourflow.nl

Veel liefs,
Jantine